ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки бажають створювати спільні прикордонні пункти пропуску під час Євро виключно на своїй стороні

Львівський портал

|

Створення спільних пунктів пропуску на українсько-польському кордоні до Євро-2012 можливе лише у разі, якщо прикордонний контроль здійснюватиметься на польському боці, заявляє Посол Польщі в Україні Генрик Літвін.

“Тут є лише така умова, що спільна перевірка має здійснюватися з нашого боку”, – сказав посол на прес-конференції в Києві в понеділок, зазначивши, що якщо Україна піде на таку умову польської сторони, то такі пункти пропуску буде створено.

Він додав, що Польща зацікавлена у створенні з Україною спільних пунктів пропуску до чемпіонату Євро-2012. “Це можливо, і зараз треба домовиться з українською стороною, як ми це робитимемо. Це матиме позитивний ефект для конкретних людей, які перетинатимуть кордон”, – зазначив Г.Літвін.

Стосовно додаткових пунктів пропуску на українсько-польському кордоні до Євро-2012, то, за словами дипломата, певної ясності поки що немає. За словами посла, питання не лише про створення самих пропускних пунктів, а й про проведення до них доріг. “Адже відкривати пункт пропуску в полі немає сенсу”, – сказав Г.Літвін.

Інтерфакс-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *