ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові офіційно відкрили бізнес-центр Nestle

Львівський портал

|

У Львові сьогодні офіційно відкрили бізнес-центр Nestle. У центрі вже працює майже 180 осіб, до кінця року буде працевлаштовано ще 50. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Львів обрано завдяки тому, що тут сконцентрований великий потенціал, тут багато університетів. Львів – це домівка нашої кондитерської фабрики. У цьому центрі до кінця 2011 року буде працювати ще 50 осіб. Тобто, загалом буде працевлаштовано 230 осіб цього року. Ми віримо в потенціал цього регіону», – зазначив Лоран Фрекс, віце-президент Nestlé S.A. – президент Nestlé Європа.

Як повідомив Жан Дювазен, І віце-президент Nestlé S.A. – директор з управління персоналом та адміністрації, основний актив компанії – це люди. Бізнес-центр докладатиме максимум зусиль, аби розвивати людський потенціал.

Нагадаємо, у вересні 2010 року швейцарська фірма Nestlé S.A. оголосила про створення у Львові Об’єднаного бізнес-сервіс-центру. Львівський центр став третім у світі внутрішнім бізнес-сервіс-центром, який у складі  міжнародного підрозділу «Бізнес Сервіс Nestlé» (NBS) буде забезпечувати здійснення окремих фінансових операцій.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *