ОСТАННІ НОВИНИ

Польський посол задоволений спільною працею над пам’ятником розстріляним професорам

Львівський портал

|

Сьогодні під час відкриття Пам’ятника вченим, які були розстріляні на Вулецьких пагорбах в 1941 році у Львові, надзвичайний і повноважний посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін висловив своє задоволення з приводу спільної праці над проектом пам’ятника поляків та українців. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Я дуже добре пам’ятаю, як довго ми чекали на те, щоб ідея пам’ятника була реалізована. Дуже добре, що пам’ятник побудований разом, що він є проектом спільної праці. Це надзвичайно важливо, адже, це підстава для подальших спільних дій, які, я не маю в цьому сумніву, ще будуть.  У нас є ще багато спільних справ і кожний такий позитивний проект, спільно підготований, дає підстави для того, щоб дивитись в майбутнє з надією», – сказав під час урочистого відкриття надзвичайний і повноважний посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін.

Довідка

 Генрик Літвін (народився 13 березня 1959 року у Варшаві) – польський історик і дипломат. Дипломатичну діяльність розпочав в 1991 році. Від 2007 до 2010 Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Польща в Білорусі, в 2010–2011 роках – підсекретар в МЗС Польщі, а з травня 2011 року – Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Польща в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *