ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські муніципали продадуть авто, на якому вивозили п’яниць

Львівський портал

|

Виконавчий комітет Львівської міськради дозволив управлінню муніципальної дружини реалізувати автомобіль ГАЗ-2752 «Соболь», який уже понад два роки не використовувався за призначенням. Відповідне рішення було прийняте під час сьогоднішнього засідання виконкому. Продати автомобіль мають за визначеною експертною оцінкою – 18 639,30 грн.

Автомобіль дозволили продавати, враховуючи економічну недоцільність його подальшої експлуатації. В управлінні скорочена посада водія, відтак ще з травня 2009 року це авто не експлуатувалося.

Як зазначено в інформаційній довідці управління муніципальної дружини, автомобіль свого часу використовувався для перевірки служби; вилучення з громадських місць осіб, що перебували в стані алкогольного сп’яніння; перевозки пристроїв для блокування автівок, власники яких відмовлялися сплачувати за паркування. «У подальшому чинним законодавством медвитверезники були ліквідовані, використання блокувальних пристроїв заборонено, для отримання зарплати в управлінні запроваджена карткова система. Відтак використання для перевірки служби автомобіля, який споживає на 100 км близько 20 літрів бензину є економічно невигідним», – констатували в муніципальній дружині.

Автомобіль ГАЗ-2752 «Соболь» – фургон вантажопасажирський «В», 1999 року випуску.

Виручені від продажу автомобіля кошти планується спрямувати на покращення матеріально-технічної бази управління муніципальної дружини, зокрема придбання засобів зв’язку, комп’ютерної техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *