ОСТАННІ НОВИНИ

Резиденцію Януковича оцінили в 10 млн доларів

Львівський портал

|

Столичний архітектор Олег Гречух оцінив будинок Віктора Януковича, де він приймав журналістів у “Межигір`ї” у 10 мільйонів доларів.

«Фасад будинку — це стиль сталінського бароко. Він був популярний у Радянському Союзі в 1950-х. Кольорова гама стримана. Видно, що використані найякісніші матеріали. За внутрішнім плануванням будинок нагадує велику квартиру. Як для 600 “квадратів” забагато стін. Усе поділено на кімнатки, деякі прохідні. Нема відчуття великого простору. Це застаріле планування», – коментує внутрішнє оздоблення та планування будинку архітектор.

Також О. Гречух додав, що в інтер`єрі поєднані дорогі матеріали: шпон, натуральне дерево, паркет, люстри, камін, штори, меблі. Але все розташовано, як звичайна умебльована квартира. Камін у маленькій кімнаті не є центром композиції і не відповідає стилю будинку. Те саме — сходи.

«Ремонт зроблено в класичному стилі. Так буває, коли в замовника не розвинений художній смак і найкращим виходом здається класика. Будинок не виглядає як резиденція. Його кошторисна вартість — близько 10 мільйонів доларів», – додав О. Гречух

Нагадаємо, що 24 червня президент Віктор Янукович запросив у свій маєток “Межигір`я” під Києвом шістьох журналістів.

Gazeta.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *