ОСТАННІ НОВИНИ

У рамках підготовки до Євро Україна та Польща рекламуватимуть одна одну

Львівський портал

|

Україна та Польща до Євро-2012 продовжують співпрацювати в інформаційній сфері. Польська урядова спілка PL.2012 та Інформаційний центр «Україна-2012» підписали дорожню карту інформаційного супроводу підготовки та самих подій Євро-2012.

Відповідно до документу, сторони будуть співпрацювати за п’ятьма основними напрямками. Перш за все, PL.2012 та Інфоцентр «Україна-2012» збираються обмінюватися поточною інформацією про підготовку до турніру в кожній з країн. Більше того, в своїх інформаційних повідомленнях сторони зобов’язуються промотувати один одного.

Поряд з цим, українська та польські організації зобов’язуються двічі на місяць у режимі телефонних конференцій погоджувати промоційні заходи,  а також планувати акції, що рекламуватимуть Євро в наших країнах.

На початку осені сторони запланували також організувати відеоконференцію між двома приймаючими країнами єврочемпіонату. В її рамках журналісти двох країн матимуть можливість поставити питання високопосадовцям, які опікуються підготовкою до футбольного турніру.

Серед ключових заходів україно-польської співпраці в інформаційній сфері до Євро – організація прес-турів для іноземних журналістів. Відповідно до домовленості, перший такий тур журналістів має відбутися в жовтні 2011 року в Україні, а на початку 2012 року – в Польщі.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *