ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада збільшила видатки на зарплатню бюджетникам

Львівський портал

|

Львівська міська рада ухвалила внесення змін до розподілу міського бюджету, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зокрема, збільшено видатки на оплату праці бюджетної сфери та забезпечення карет швидкої допомоги пальним, а також збільшено податок з власників транспортних засобів до 5021,2 тис гривень.

«Для бюджету міста виділено додаткову дотацію з державного бюджету в сумі 17590,8 тис грн на забезпечення виплат, пов’язаних із підвищенням рівня оплати праці працівників бюджетної сфери та на компенсацію витрат доходів місцевих бюджетів, внаслідок наданих державою податкових пільг зі сплати земельного податку Львівському державному заводу « ЛОРТА» – в сумі 510,3 тис грн», – зазначив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Також для Львова додатково виділено 972,2 тис грн на забезпечення паливом відділень швидкої допомоги.  Крім того, на сьогодні  план виконання спеціального фонду бюджету по податку з власників транспортних засобів вже виконаний на  4320,7 тис грн, а очікуване виконання на 2011 рік становить 5021,2 тис грн, то даний вид податку збільшений на 5021,2 тис грн. Залишок коштів, що утворився на рахунку спеціального фонду міського бюджету станом на 01.01.2011 у сумі 2178,8 тис грн планується спрямувати на проведення робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *