ОСТАННІ НОВИНИ

Для одиноких пенсіонерів провели екскурсію у храмі-музеї Івана Хрестителя

Львівський портал

|

Учора Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян спільно із Комісією у справах душпастирства і охорони здоров’я Львівської Архиєпархії УГКЦ на чолі з о. Володимиром Мощичем провели для своїх підопічних екскурсію храмом-музеєм Івана Хрестителя, який є унікальною сакральною пам’яткою Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Окрім екскурсій, ми проводимо зустрічі з нашими клієнтами у них на дому. Оскільки клієнтами терцентру переважно є люди похилого віку, люди, які на схилі віку залишилися самі. Спілкування в їхньому житті має велике значення. Питання про організацію їхнього дозвілля гостро стоїть на сьогоднішній день», – зазначила заступник начальника управління соціального захисту Наталія Кузяк.

За її словами, при організації дозвілля одиноких пенсіонерів, у першу чергу враховуються їхні побажання і пропозиції. Для цього постійно проводяться анкетування, опитування даних мешканців.

Н.Кузяк також нагадала, що для цих людей були уже проведені екскурсії такими сакральними місцями, як монастир св. Альфонса, що на вул. Замарстинівській, та найстаріший храм Львова. Крім того у рамках «Львів соціальний» було організовано відвідування кінотеатру. «Враховуючи, що люди схвально ставляться до таких екскурсій, тому, що їм хочеться вийти зі свого дому, з чотирьох стін, де вони перебувають на самоті, їм хочеться подивитися на місто, як воно змінилося, поспілкуватися між собою, поспілкуватися з цікавими людьми», – додала вона.

   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *