ОСТАННІ НОВИНИ

Конфлікт між підприємцями та власниками ринку «Привокзальний» має вирішити суд - Кулинич

Львівський портал

|

У Львівській міській раді переконані, що конфлікт між підприємцями та власниками ринку «Привокзальний» зможе вирішити лише суд. Про це повідомила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич. За її словами, перевірки правоохоронних органів бажаного результату не дали, справа була скерована в прокуратуру. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Представники правоохоронних органів перевірили документи, на підставі яких власники ринку приватизували торгові павільйони і не виявили складу злочину. Підприємці ринку не задоволені висновками правоохоронних органів. Матеріали справи скеровані в Прокуратуру. Ми зустрічались з підприємцями ринку «Привокзальний»  та адміністрацією ринку, намагались підписати «мирову угоду»,  на що власники ринку не пішли. Львівська міська рада підтримує і буде підтримувати підприємців ринку, які відвойовують свої робочі місця. Ми і надалі будемо підтримувати підприємців, які там працюють і наполягати на тому, щоб подавати справу до суду», – наголосила Ірина Кулинич.

Нагадаймо, у 2001 році підприємці ринку «Привокзальний» за свій кошт збудували 500 торгових павільйонів. Була тристороння угода, відповідно до якої замовником виступала дирекція ринку, виконавцем – будівельна компанія «Волекс», а підприємці фінансували роботи. У 2005 році було приватизовано 150 павільйонів. Однак, документів на право власності ще на ще 250 павільйонів підприємці, що фінансували роботи так і не побачили.  Минулого року адміністрація ринку зазначила, що жодних документів нема. У районному відділі приватизації повідомили, що підприємці подали не повний перелік документів на приватизацію, але не повідомили, чого саме бракує. Згодом з’ясувалося, ці 250 павільйонів приватизувала адміністрація ринку – ТзОВ «Привокзальний ринок». Зараз підприємці ринку змушені винаймати побудовані за власний кошт павільйони в оренду.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *