ОСТАННІ НОВИНИ

Малозабезпечені та багатодітні родини Львова безкоштовно відвідують театри та атракціони

Львівський портал

|

У рамках соціальної кампанії «Добрі справи», яка проходить у Львові вже 10 місяців малозабезпечені та багатодітні родини безкоштовно відвідують міські театри, а з початку червня також і атракціони в Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, Перший український театр для дітей та юнацтва, театр «Воскресіння» та «І люди, і  ляльки» щовихідних надають безкоштовні запрошення на вистави для сімей. Театри виділяють на кожну виставу, яка йде на вихідних, в середньому по 10 квитків для сімей.

За 10 місяців 1310 дітей та батьків переглянуло 101 виставу в трьох міських  театрах. Це були лялькові вистави для  малят («Малюк і Карлсон», «Веселі  ведмежата», «Теремок», «Руденький їжачок»), дошкільнят («У зайчатка біла хатка», «Хто сказав «м`яв», «Пічкурик», «Зачаклований ховрашок», «Зайчик-Хвалько», «Дикі лебеді», «Русалонька», «Загадки лісу», «Хрясь рятує друзів», «Горіхова гілочка» та інші),  для школярів («Чарівник смарагдового міста», «Чарівне кресало», «Попелюшка», «Пеппі – довга панчоха», «Дюймовочка»). Старшокласники мали можливість переглянути вистави «Вишневий сад», «Розбите серце», «Йов», «Весела корчма», «За двома зайцями».

Водночас більше 50 багатодітних сімей Львова протягом червня безкоштовно порозважалося на гойдалках та каруселях в Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

«Діти мають можливість безплатно покататися на атракціонах в один із днів, з понеділка до суботи. Така акція триватиме до жовтня», – зазначила координатор акції «Добрі справи» Ольга Каспришин.

30 червня та 1 липня діти також безкоштовно відвідають атракціони. Збір учасників о 12.00 год. біля входу до Парку культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *