ОСТАННІ НОВИНИ

На станції Клепарів струм уразив молоду пару

Львівський портал

|

На станції Клепарів було уражено струмом двох молодих осіб. Про це повідомляє СЗГ УМВС України на Львівській залізниці.

За їхньою інформацією, про інцидент правоохоронці станції Львів дізналися від чергового станції Клепарів.

Молоді люди вирішили скоротити шлях з Левандівки на Рясне, тому рушили навпростець через залізничні шляхи станції, чим відразу порушили правила безпеки. Далі – гірше. Хлопець з дівчиною проігнорували попереджувальні знаки і щоб не обходити 60 вагонний склад поїзду, «сміливці» вирішили перелізти через муфту з’єднання двох залізничних цистерн. Проте вони не знали, що потяг стояв на колії, яка знаходилась під контактним дротом електричної мережі, тому й не звернули увагу, що падав дощ. Ініціатором скорочення шляху був хлопець, отож перелізав першим, а у мокрому одязі це було нелегко. Щоб не підсковзнутись він зачепився рукою за платформу. У той момент його й уразило електричним струмом і відкинуло на землю. Дівчина інтуїтивно схопила коханого за одяг і заряд електрики уразив і її. Отямившись від шоку дівчина почала кликати на допомогу. Її почули працівники станції, які й викликати швидку і міліцію.

Після огляду, потерпілих каретою швидкої допомоги доправили у 8-му клінічну лікарню. Діагноз лікарів був таким: у 22–річної дівчини опіки обличчя та правої кисті 1-го ступеня, а 25-річному хлопцеві пощастило ж менше. Він перебуває у важкому стані у нього закрита черепно-мозкова травма, січена рана потиличної ділянки та 30 відсотків опіків поверхні тіла.

Зараз триває слідство. Втім, можна із впевненістю констатувати, що адміністративна відповідальність, що передбачена за подібні порушення, набагато м’якіша ніж те, що трапилось із молодими людьми.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *