ОСТАННІ НОВИНИ

Туристичний Львів захоплює Інтернет-мережу

Львівський портал

|

Завдяки старанням працівників управління туризму департаменту «ЄВРО-2012» Львівської міської ради кількість інформації про Львів на сайті розвитку туризму в Україні UkraineCityGuide.com збільшено в шість разів. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

 Відтепер Інтернет-користувачі зі всього світу зможуть дізнатися про Львів з різних сторін. «Львів архітектурний», «Львів – кавова столиця України», «Львів романтичний», «Львів фестивальний», «Музеї Львова» – тексти з такими назвами англійською та російською мовами розміщені на сайті.

«Можу переконливо заявити, що Львів не тільки культурна, але й на 100 відсотків туристична столиця нашої країни! І є вона такою не тільки через власні культурні та історичні принади. Влада міста робить Львів привабливим для світу», – коментує співпрацю співзасновник сайту UkraineCityGuide.com Наталя Матковська.

Ще зовсім недавно у розділі Львівська область сайту UkraineCityGuide.com були матеріали про Львівську область, Золочівський замок, Фортецю Тустань, Моршин, Олеський замок, Підгорецький замок, Свірзький замок, Славське та Драгобрат, Трускавець, Церкву Св. Богородиці й лише один текст про саме місто Львів.

«Ми вже можемо порівнювати ставлення місцевих влад до розвитку туристичної галузі у своїх територіях. І за цим показником, Львів, однозначно, попереду всієї України.

Ми дуже раді, що звичайне питання з наданням фотографій про місто туристичному оператору з Англії привело до такої чудової співпраці», – додала Наталя Матковська.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *