ОСТАННІ НОВИНИ

Мінфін запевняє, що програма МВФ діє

Львівський портал

|

Міжнародний валютний фонд підтримує продовження активної роботи з Україною за програмою співпраці. Про це заявив міністр фінансів Федір Ярошенко, повідомляє прес-служба міністерства.

“Керівництво Міжнародного валютного фонду підтримує продовження активної роботи в рамках програми співробітництва з Україною”, – зазначив він.

У свою чергу виконуючий обов’язки Керуючого директора МВФ Джон Ліпскі наголосив на важливості проведення державних реформ в Україні з метою досягнення цілей у рамках програми співробітництва з МВФ, врегулювання нових викликів та створення надійного фундаменту для сталого економічного зростання.

“Він відзначив позитивний характер дискусії щодо виконання урядом нашої країни взятих на себе зобов’язань”, – заявили у відомстві.

“Ми обговорили поточний стан економіки в Україні. Задля досягнення цілей програми співробітництва, зменшення незахищеності економіки та закладення фундаменту для стійкого економічного розвитку було наголошено на важливості проведення рішучої політики та державних реформ в Україні. Ми домовилися продовжувати співробітництво”, – цитує МВФ міністерство.

В свою чергу Ярошенко зауважив, що “керівництво МВФ, безперечно, позитивно оцінило прийняття в першому читанні закону про пенсійну реформу”, повідомили в прес-службі.

“Ми знайшли порозуміння та підтримку з боку МВФ і, головне, зафіксували, що наша програма діє”, – резюмував він.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *