ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині подорожчав проїзд в автобусному транспорті

Львівський портал

|

На Львівщині набули чинності нові тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні. Тарифи вступили у силу у відповідності до розпорядження голови Львівської облдержадміністрації №504/0/5-11, повідомляє кореспондент УНН.

Згідно із розпорядженням, встановлено такі тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні, для всіх суб’єктів підприємницької діяльності, незалежно від форм власності: граничний тариф (без урахування податку на додану вартість, витрат, пов’язаних з обслуговуванням пасажирів на автовокзалах та автостанціях, і страхового платежу з обов’язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті) за 1 км проїзду пасажира – 0,25 грн, але не менше 1,50 грн за поїздку.

Вартість перевезення багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в межах 10 (десять) відсотків від вартості проїзду пасажира на автобусному маршруті.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *