ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Львівщини запрошують відновлювати криївки

Львівський портал

|

1-10 липня 2011 року відбудеться волонтерський табір «Лицар чести», метою якого стане дослідження і відновлення криївок на межі Львівської та Івано-Франківської областей. Про це повідомляють організатори заходу.

Йдеться про урочище Золота поляна, де в 40-х рр проходив один з найбільших вишкільних таборів куренів УПА “Сіроманці” та “Бурлаки”. Організаторами табору є ЛОО «Молодіжний націоналістичний конгрес» та ГО «Інститут Громадського Лідерства» за підтримки  Львівської міської ради та управління у справах сім`ї та молоді ЛОДА.

Учасники волонтерського табору забезпечуються харчуванням і проживанням. Проживання під час проведення табору буде у наметовому містечку.

Доїзд учасників Табору до Львова, а потім до місця таборування за власний кошт (зі Львова до Воронова 25 грн. в одну сторону).

До участі в таборі запрошуються всі бажаючі, особливо заохочуються будівельники, археологи, теслі, фотографи, кінематографісти, web-майстри, кондитери. Волонтери сплачують внесок 90 грн. які йдуть на організацію Волонтерського табору.

Зацікавлені можуть надсилати анекти за адресою [email protected] до 30 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *