ОСТАННІ НОВИНИ

Аграрний фонд розпочинає тендери із закупівлі зерна

Львівський портал

|

Аграрний фонд 30 червня починає проводити щотижневі тендери із закупівлі зерна. Про це повідом перший заступник міністра аграрної політики і продовольства України Микола Безуглий.

«Починаючи із завтрашнього дня, Аграрний фонд щотижня проводитиме тендери із закупівлі зерна. Завтра перший тендер», – зазначив він.

За його словами, тендери проводитимуться із закупівлі продовольчої пшениці, жита і гречки за цінами, які були визначені відповідним наказом Міністерства.

«У цілому Аграрний фонд, за нашими підрахунками, зможе закупити додатково до 2 млн. тонн зерна», – підкреслив Микола Безуглий та додав, що закупівлі зерна проводитимуться у липні-жовтні поточного року, і на сьогодні Аграрний фонд вже закупив за форвардними контрактами близько 900 тис. тонн зерна.

«У поточному році Аграрний фонд буде серйозним гравцем на ринку, і під час ціноутворення саме Аграрний фонд повинен проводити державницьку політику щодо недопущення різкого зниження цін під час збирання врожаю, що спостерігалося практично всі останні роки», – заявив Микола Безуглий.

Урядовий портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *