ОСТАННІ НОВИНИ

Два джипи врізалися в електроопори, четверо осіб постраждали

Львівський портал

|

28 червня у Львівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких водії автомобілів допустили наїзди на опори електропередач, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області. Унаслідок цих автопригод тілесні ушкодження отримали четверо осіб.

Один із випадків стався на проспекті Шевченка, 23 у місті Червонограді. Водій автомобіля «Сузукі Гранд Вітара», 32-річний житель міста Червонограда, не впорався з керуванням та з’їхав з проїжджої частини дороги, де скоїв наїзд на перешкоду – опору електропередач.

Унаслідок цієї ДТП травми отримали водій та пасажир автомобіля «Сузукі Гранд Вітара», 31-річна жителька міста Червоноград. У водія – забійна рана лівої вушної раковини, забій правої повіки, а у жінки-пасажира – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій правої нирки.

В іншому випадку аварія сталася у місті Львові на вул. Городоцькій, 181, де водій автомобіля «КІА Соренто», 21-річний місцевий житель, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дерево та опору електропередач.

Унаслідок результаті цієї аварії водій отримав тілесні ушкодження. У нього – струс головного мозку, забійна поверхнева рана тім’яної ділянки голови. Крім того, у ДТП був травмований пасажир цього автомобіля, 22-річний львів’янин, який отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, забійної рани голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *