ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбулися змагання з даргрейсингу

Львівський портал

|

Учора, 28 червня, відбулись змагання із драгрейсингу до Дня Конституції, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Змагання відбувались на вул. Городоцькій (від вул. Виговського до вул. Ряшівської). В змаганнях брали участь усі охочі на автомобілях в окремих залікових групах: 1 клас – до 1800 см. куб, 2 клас – від 1801 до 2500 см. куб, 3 клас – від 2500 до 3500 см. куб, 4 клас – Unlimited від 3501 см. куб. і більше.

У кожному класі було визначено переможців – перше, друге та третє місця. Окрім кубків та шампанського, переможці отримали цінні грошові подарунки від спонсорів.

Участь у змаганнях взяли представники з Тернополя, Івано-Франківська, Ужгорода, Львова.

«Ці перегони проводяться у Львові більше 5 років. Зазвичай вони проводились на окраїнах. Зараз вперше ми проводимо перегони у місті. На жаль, у нас нема спеціалізованих трас, але молодь бажає займатись цим видом спорту. Кожен охочий може брати участь у перегонах. Проводимо ми змагання з багатьма громадськими організаціями. Є форуми, де учасники спілкуються, триває обговорення технічних вимог до автомобіля.

Сьогодні пройшло чотири класи автомобілів. Жоден професіонал участі не брав, всі учасники – аматори. Створена спеціальна техніка, яка показує точний час.

Скоро у нас відбудеться чемпіонат України з гірських гонок, 25 вересня – ще один чемпіонат України. Це та база, яка формує спортивну еліту автомобільних перегонів», – розповів організатор перегонів, директор Галицького автомобільного клубу Сергій Єженков.

Проведення заходу стало можливим завдяки підтримці управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, МГО «Львівський тюнінг клуб», МГО «Львівський клуб BMW» та Львівської обласної федерації з автоспорту.

«Я і надалі планую брати участь у спортивних змаганнях, розвивати автоспорт у Львові, організовувати, бо у Львові не було ще такого масового дійства», – розповів Назар Сіник, який здобув перше місце у перегонах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *