ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович ігноруватиме рух «Стоп цензурі!»

Львівський портал

|

Президент Віктор Янукович не має наміру зустрічатися з представниками руху “Стоп цензурі!”. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалам у своїй резиденції в Межигір`ї.

“Що стосується зустрічі. Певна заангажованість тих журналістів, які шукають конфлікт зі мною, вона примушує мене уходити від цих конфліктів. Я не хочу грати в цю брудну гру”, – сказав він.

“Я також людина, перше. І друге, я, крім того, ще несу відповідальність за стан справ в країні. І, так як мені здається, кращий випадок, щоб вони з своїми спробами шукали інших клієнтів. Їх достатньо. Я не той. Я їм не по зубах”, – додав Янукович.

На запитання журналістів, щодо стану зі свободою слова в регіонах країни, Янукович відповів: “Я постійно зустрічаюсь, перебуваючи в регіонах, з представниками ЗМІ. Постійно. Я таких випадків, по великому рахунку не знаю”.

“Є багато проблем, які виникають між власниками ЗМІ і колективами. Ці питання є. Вони існують, втручатись у них владі дуже важко. І я переконаний, що такі питання є не тільки в Україні. Вони існують всюди в світі. Я з журналістами спілкуюсь з різних країн. Ці питання існують”, – заявив він.

“По великому рахунку, я проблем ніяких не бачу”, – зазначив президент.

Як відомо, 6 червня, під час зустрічі з редакторами провідних ЗМІ, президенту був переданий перелік порушень прав журналістів, підготовлений Інститутом масової інформації.

9 червня Янукович доручив генпрокурору Віктору Пшонці створити групу для вивчення ситуації щодо забезпечення свободи слова та інформаційної діяльності в Україні.

Янукович просив Пшонку доповісти про виконання доручення особисто до 1 липня 2011 року.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *