ОСТАННІ НОВИНИ

По Городоцькій дозволили тимчасово поїздити

Львівський портал

|

Вулицю Городоцьку тимчасово відкрили для проїзду транспорту. Як повідомив прес-службі Львівської міськради представник підрядної організації «Онур» Борис Вільгуцький, учора, 27 червня, для руху транспорту тимчасово відкрили вул. Городоцьку на ділянці від вул. Кульпарківської до вул. Сяйво. Нагадаємо, ця ділянка тиждень була закрита, у зв’язку з проведенням зрізки дерев.

У процесі реконструкції вул.Городоцьку на ділянці від вул.Кульпарківської до вул. Сяйво розширять з 2-х до 4-х смуг.

«Проїзд буде відкритий, поки ми будемо виконувати земляні роботи на тій ділянці, яка йде під розширення дорожнього полотна. Потім, приступивши до перемощення бруківки, вул.Городоцьку доведеться знову закрити для руху транспорту. Адже роботи з перемощення бруківки не дозволяють закривати дорогу по смугах», – розповів представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

На цій ділянці дороги буде перемощено бруківку, відновлено контактну мережу, вуличне освітлення. Також передбачено прокладання водопроводу та винесення газопроводу з-під дорожнього полотна.

За словами представника підрядної організації «Онур» Бориса Вільгуцького, транспорт оминатиме закриту ділянку дороги так: до центру міста по вул.Виговського – Любінській – Кульпарківській, від центру міста по вул. Кульпарківській – Любінській – Виговського.

Також по вул. Окружній можна буде їхати до Левандівки, а з Левандівки по вул. Кондукторській. Вул. Народна на час ремонтних робіт буде закрита.

Далі роботи триватимуть на ділянці від вул.Сяйво до вул.Виговського, тут планується незначне розширення дорожнього полотна.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *