ОСТАННІ НОВИНИ

Президент Монголії став почесним доктором львівської Академії

Львівський портал

|

27 червня, перебуваючи з державним візитом до України, Президент Монголії Цахіагійн Елбегдорж взяв участь в урочистому засіданні Вченої Ради Академії сухопутних військ, де йому було присвоєно почесне звання “Почесний доктор Академії сухопутних військ”. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На урочистому засіданні Вченої Ради також взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк, заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак та заступник міського голови м.Львова Василь Косів.

Урочисте засідання Вченої Ради відкрив начальник Академії сухопутних військ, голова Вченої Ради, генерал-лейтенант Павло Ткачук. «Впевнений, що присвоєння почесного звання Президенту Монголії стане нашим внеском у розвиток українсько-монгольських відносин»,- сказав у вітальному слові П. Ткачук.

На засіданні було продемонстровано відеофільм про Главу Монгольської держави, після чого голова Вченої Ради оголосив Наказ про присвоєння Президенту Монголії почесного звання “Почесний доктор Академії сухопутних військ” та вручив йому диплом, мантію і пам’ятну медаль.

Цахіагійн Елбегдорж  висловив щиру вдячність керівництву Академії за теплий прийом і за удостоєння почесного звання: «Приємно, що це звання я отримую в моєму рідному навчальному закладі. Не в останню чергу завдяки знанням, які я отримав від викладачів цього вузу, ми змогли змінити нашу країну. Зараз Монголія стала на демократичний шлях розвитку».

Також Глава Монголії поділився спогадами про Львів та жителів міста: «В мене дійсно незабутні спогади про це місто. У львів’ян розвинуте почуття патріотизму, це почуття передалося мені під час навчання у Львові» –  зазначив Цахіагійн Елбегдорж.

Своєю чергою, Президент Монголії нагородив орденами і медалями начальника академії та колишніх викладачів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *