ОСТАННІ НОВИНИ

Президент Монголії приїхав до Львова згадати молодість

Львівський портал

|

Протягом двох діб, 26-27 червня в рамках державного візиту до України у Львові перебував Президент Монголії Цахіагійн Елбегдорж з дружиною пані Хажидсуренгійн Болормаа. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Президент Монголії відвідав навчальний заклад, в якому навчався з 1983 до 1988 р.р., –  Академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Глава Монгольської держави ознайомився з експозицією музею Академії, а також оглянув повітряно-десантний комплекс, стрілецький навчально-тренувальний комплекс, навчально-тренувальний комплекс водіння, кафедру тактики, центр імітаційного моделювання академії.

Цахіагійн Елбегдорж взяв  участь у покладанні квітів до Пам’ятного  Знаку полеглим випускникам в роки Великої Вітчизняної війни та разом з головою Львівської ОДА Михайлом Цимбалюком посадив дерево на Алеї почесних гостей та працівників.

Довідка. Президент Монголії Цахіагійн Елбегдорж народився 30 березня 1963 р. у провінції Ховд, Монголія.У 1988 р. закінчив Львівське військово-політичне училище (спеціальність – військова журналістика), у 2002 р. – Гарвардську школу державного врядування ім. Дж. Кеннеді. Магістр державного управління.
Дружина Президента Монголії Хажидсуренгійн Болормаа народилася 18 січня 1965 р. в м. Улаанбаатар, Монголія. У 1988 р. закінчила Львівський державний університет , у 2005 р. – національний коледж бізнесу і технологій, штат Вірджинія (США). Є засновницею і головою національного фонду “Hope-Cancer-Free”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *