ОСТАННІ НОВИНИ

У Шевченківському районі крадуть люки і дощоприймачі

Львівський портал

|

За останні два тижні у Шевченківськомурайоні було викрадено 13 люків та решіток дощоприймачів, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Зафіксовані випадки викрадення на вул. Винниця, 1 на відремонтованій вул. Липинського, на вул.Лінкольна, на вул. Пилипа Орлика, на вул. Збоїща, на вул.Варшавській. Всього 13 решіток та люків», – зазначив начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації  Михайло Тицький. Здебільшого  чавунні люки та решітки дощоприймачів викрадають вночі, адже представники адміністрації фіксують зникнення на ранкових об’їздах.

«Загалом сума збитку складає близько 10 тис. грн. Проблемою є й те, що зараз не виготовляють чавунних люків, тож нам доводиться індивідуально їх замовляти. Це трохи затримує у часі вирішення проблеми. Сьогодні, 25 червня ми відновимо викрадений люк на вулиці Варшавській,123», – запевнив Михайло Тицький.

Львівська міська рада звертається до львів’ян з проханням повідомляти про випадки викрадення люків чи решіток дощоприймачів у міліцію  за тел.:102 або звертатися на гарячу лінію міста – 15-80

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *