ОСТАННІ НОВИНИ

Шахраї «стягують» борги замість «Львівтеплоенерго»?

Львівський портал

|

У Львові зафіксували випадки, коли невідомі представляючись працівниками «Львівтеплоенерго», пропонували оплатити половину боргів за тепло, а другу полвину обіцяли списати. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У юридичний відділ «Львівтеплоенерго» звернулися мешканці Франківського району і розповіли, що до їхніх помешкань приходили двоє осіб, віком 35-40 років. Невідомі стверджували, що є представниками ЛМКП «Львівтеплоенерго», уповноваженими стягнути заборгованість за теплопостачання. Чоловіки пропонували мешканцям оплатити половину заборгованості, натомість другу половину – списати.

«Жодні представники від «Львівтеплоенерго» не ходять по квартирах і не пропонують списати половину заборгованості, якщо мешканці оплатять другу. Заборгованість мешканців перед ЛМКП «Львівтеплоенерго», повинна бути оплачена повністю. Для цього потрібно скористатися послугами будь-якої ощадної каси. Після чого надати квитанцію про оплату», – розповів Олег Іващук.

Нагадаємо, заборгованість фізичних осіб перед ЛМКП «Львівтеплоенерго», яка виникла до 2002 року сьогодні становить близько 18 млн. грн. Ця заборгованість підтверджена рішеннями судів і є обов’язковою до оплати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *