ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’ять будинків не отримують гарячої води через технічні причини

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» здійснює гаряче водопостачання до 997 будинків. З технічних причин гарячої води не отримує лише п’ять будинків. Це один будинок на Новому Львові (вул. Тиверська,3) та чотири будинки у Франківському районі (вул. Моршинська,11, Кастелівка,2,40, Сахарова,31.) про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.  

Ще 94 будинки Львова не отримують гарячої води через заборгованість.

«Ми практично закінчили випробування на магістральних теплових мережах. Випробування на мережах показали їхній стан та готовність до роботи. Випробування показали, де мережі надійні, а де в поганому стані. Більшість виявлених дефектів вдалося ліквідувати. Ще залишається ліквідувати кілька поривів, зокрема ті, які не впливають на відновлення подачі гарячої води», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Нагадаємо, цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити 5,5 км. теплових мереж у двотрубному вимірі. Це здебільшого будуть магістральні трубопроводи великого діаметру. На ремонтні роботи по підготовці до опалювального сезону 2011-2012 р. ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує витратити 14,5 млн. грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *