ОСТАННІ НОВИНИ

Справу про хабарництво начальниці районного КРУ передали до суду

Львівський портал

|

Органи прокуратури Львівської області закінчили розслідування у кримінальній справі про обвинувачення начальника Контрольно-ревізійного відділу Буського району Львівської області за вимагання та одержання хабара, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Як уже повідомлялось раніше, прокуратурою Буського району Львівської області вказану кримінальну справу порушено стосовно вищезгаданої посадової особи за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 КК України (вимагання та одержання хабара).

З`ясовано, що провівши ревізію фінансово-господарської діяльності Буської міської ради, начальник КРУ склала акт про її наслідки, яким встановлено збитки в розмірі понад 120 тис.грн. при виконанні робіт з реконструкції котельні центральної районної лікарні, субпідрядником яких виступало приватне підприємство.

За зменшення розміру встановлених ревізією збитків, вказана посадова особа, протягом лютого-березня 2011 року вимагала та одержала від керівника одного з підприємств хабар в розмірі 2000 доларів США.

Кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано до суду для розгляду по суті. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *