ОСТАННІ НОВИНИ

Питання про заміну Волошина стояло давно - Писарчук

Львівський портал

|

Затримання голови Жовківської РДА Володимира Волошина свідчить про те, що Президент України ініціював  процес очищення влади від корупціонерів і підтверджує, що партійні кольори тут ні до чого. Так народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук прокоментував затримання під час отримання хабара голови Жовківської РДА, повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

«Прикро, що навіть наші соратники не чують Президента. Бо саме з ініціативи Віктора Федоровича Януковича в Україні розгортається не віртуальна, як це було у минулому, а по-справжньому наступальна війна з корупцією», – наголосив Петро Писарчук.

За  словами голови ЛОО ПР, що стосується голови Жовківської райдержадміністрації В.Волошина, то питання заміни його на посаді голови районної організації Партії регіонів і відкликання наданих йому рекомендацій для роботи в державних структурах, стояло вже давно.

     «Ще в лютому під час робочої поїздки  і зустрічей з виборцями Жовківщини я отримував немало сигналів про те, що, здобувши посаду, Волошин перестав займатися партійною роботою, почав здавати позиції партії і своїх однопартійців, вів флюгерську кадрову політику і, як кажуть, є людиною нечистою на руку. За підсумками цієї поїздки вже тоді стояло питання про заміну Волошина. Але він пообіцяв партійному активу докорінно змінити стиль керівництва, бути більш уважним до людей, їхніх проблем, особливо до проблем малого та середнього бізнесу у районі, однак, як показав час, Волошин не виконав даних обіцянок. Замість цього, нехтуючи політичними принципами, активно включився в підготовку виборчої кампанії 2012 року на боці далеко не прихильника Партії регіонів Тараса Козака», – розповів Петро Писарчук. 

     За  словами нардепа, партійна організація не має повноважень проводити розслідування і ловити голову РДА на хабарі, але буквально декілька днів не вистачило для того, щоб провести заплановану партійну конференцію і рекомендувати їй змінити голову партосередку.

     «Безумовно, що такий прикрий факт не додає авторитету нашій партійній організації, але однозначно він є корисним для нас, тому що відбувається очищення партійних рядів від людей, нездатних реалізовувати програму Президента. Президент ініціював процес очищення влади від корупціонерів. На цьому тлі є сміхотворними заяви Тимошенко та інших опозиційних лідерів про якісь політичні переслідування в Україні. Львівська обласна організація Партії регіонів була і буде надійним оплотом керівництва держави в перебудові України», – заявив Петро Писарчук.

На  його переконання, корупціонери не мають  кольору. Водночас Петро Писарчук категорично відкидає думку про те, що на Львівщині правоохоронні органи влаштували облаву на висуванців Партії регіонів і не затримують корупціонерів з Львівської міської ради. «Черга дійде і до них», – переконаний голова ЛОО Партії регіонів. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *