ОСТАННІ НОВИНИ

150 науковців із 21 країни світу приїдуть до Львова наступного тижня

Львівський портал

|

У Львові 28 червня розпочнеться четвертий міжнародний симпозіум МАСС-4 на тему «Методи застосування комп’ютерної хімії». На захід приїде понад 150 вчених з 21 країни світу, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В програмі симпозіуму – всі сфери обчислювальної хімії такі, як квантова хімія включно. Окремо буде присвячена увага темам молекулярного моделювання в біології і біотехнології; моделювання процесів на поверхнях; QSAR/QSPR і дизайн лікарських препаратів.

«Розвиток сучасної науки у світі потребує єднання різних наук. Поєднання хімії і комп’ютерних наук – це крок вперед. Це робиться у Львові. Цей захід важливий не лише для України, а й для світу взагалі, оскільки виникає середовище обміну досвідом та напрацюваннями в цих двох галузях: хімії і комп’ютерних наук», – розповів завідувач кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології, доктор хімічних наук, професор Національного університету «Львівська політехніка» Володимир Новіков.

Учасників з України і світу прийматиме Національний університет «Львівська політехніка», в головному корпусі якого й проходитиме симпозіум (вул. С. Бандери, 12). Для участі у конференції зголосилися науковці з України, Франції, Росії, Німеччини, Чехії, Канади, США, Китаю, Мексики, Польщі, Австрії, Угорщини, Великобританії, Нідерландів, Іспанії та інших країн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *