ОСТАННІ НОВИНИ

Nestlé створила у Львові Бізнес-сервіс-центр, де працюватиме 350 львів’я

Львівський портал

|

Компанія Nestlé створила у Львові Об’єднаний бізнес-сервіс-центр (Nestlé Business Services), який буде забезпечувати здійснення окремих фінансових операцій компанії у Східній та Центральній Європі, зокрема нарахування та виплати заробітної плати, а також певних процесів з управління персоналом. Про це розповів сьогодні журналістам заступник керівника центру, керівник з напрямку надання фінансових послуг Nestle Бізнес Сервіс центру Франсуа Пакко.

За його словами, наразі у Nestlé Business Services (NBS) працює 174 львів’ян, а упродовж року їхня кількість збільшиться 350. «50 наших працівників упродовж останнього місяця стажувались в Росії, а тепер приїхали і навчають тут інших працівників. Коли ми завершимо переведення інших країн на обслуговування в нашому центрі, нашим завданням буде принести сюди якомога більше технологій», – зазначив Ф.Пакко.

Водночас керівник NBS Барбара Барра повідомила, що офіційне відкриття Центру відбудеться 4 липня цього року за участі топ-менеджерів зі Швейцарії. Цьогоріч, за її словами, NBS у Львові вже повністю обслуговуватиме фінансові операції компанії Nestlé в Україні і Росії, а також почне обслуговувати Польщу, Чехію, Словаччину. З 2012 року на обслуговування NBS у Львові перейдуть Угорщина, Болгарія, Румунія, Греція та країни Адріатики. «Загалом бізнес-центр обслуговуватиме 20-22 країни Центральної та Східної Європи. Загалом компанія має інвестувати у львівський бізнес-центр 25 млн швейцарських франків», – зазначила Б.Барра.

Вона також наголосила на тому, що Львів було обрано з багатьох причин, серед яких географічне розташування міста, кадровий потенціал, знання іноземних мов населенням. Крім того, для компанії дуже важлива співпраця з серйозними вищими навчальними закладами, які є у Львові, аби у подальшому готувати відповідні кадри.

«Середній вік працівників центру на сьогодні – 26-27 років. Серед вимог до працівників – досвід роботи, володіння іноземними мовами, зокрема, англійською, вміння роботи з кадрами або у сфері фінансів. Але у центрі працюють і люди без досвіду роботи», – зазначила Барбара Барра.

«Тут знаходиться кондитерська фабрика «Світоч», контрольний пакет акцій якої належить Nestlé, що також підтверджує важливість присутності компанії у місті. Львівський центр є першим у Центральній та Східній Європі, який поєднає діяльність у сфері фінансів та управління персоналом в одній установі, яка працюватиме для підприємств Nestlé, розташованих у різних містах та країнах Європи», – додала вона.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *