ОСТАННІ НОВИНИ

В неділю у Львові пройде байкер-парад та танцювальний флеш-моб

Львівський портал

|

Молоді активісти різноманітних громадських організацій планують взяти участь у Всеукраїнській неполітичній акції «Залишайся людиною». В рамках акції на день молоді відбудеться байкер-парад, танцювальний флеш-моб, а також виступлять рок-гурти. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Метою акції є пропагування ненасильницького способу життя та мирного співіснування усіх людей. Усі зацікавлені львів’яни та гості міста  можуть прийти 26 червня о 15:00 на площу перед Львівським академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької та долучитись до півмільйона українців та українок Києва, Одеси, Сімферополя, Донецька і Харкова, разом відмовившись від насильства.

В рамках молодіжної акції відбудеться байкерський проїзд центральними вулицями міста, із урочистим приїздом на площу перед Львівським академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької та відкриттям танцювального шоу від учасників та учасниць Львівської команди «Майданс», під час якого буде розповсюджено 4 000 малинових браслетів з гаслом «Залишайся людиною». На концерті, присвяченому Дню молоді у Львові, рок-гурт «Black Jack» виступить у підтримку акції «Залишайся людиною», пропонуючи молоді відмовитись від насильства. Під час виступу волонтери та волонтерки роздаватимуть малинові браслети. Кожен гість даної події, одягнувши браслет, матиме змогу символічно підтвердити відмову від насильства.

Програма акції

14:00-15:00 – Байкер-парад центральними вулицями міста із зупинками для розповсюдження флаєрів-запрошень на Акцію відмови від насильства для львівської молоді.

15:00-16:00 – Прибуття байкерів на площу перед Львівським академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької, як початок флеш-мобу від 50 учасників львівської команди «Майданс». Роздача малинових браслетів волонтерами та волонтерками серед глядачів і молоді на вулиці.

19:00 – Виступи львівських рок-гуртів із малиновими браслетами на концерті до Дня молоді у Львові та розповсюдження малинових браслетів волонтерами та волонтерками.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *