ОСТАННІ НОВИНИ

Судилищем над Тимошенко керує безпосередньо Янукович – Ілик

Львівський портал

|

Активісти партії «Батьківщина» зі всієї України з’їдуться завтра до Києва, аби під стінами Печерського районного суду, де має відбутися перше судове засідання у справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко, підтримати свою лідерку. Про це повідомив під час прес-конференції голова ЛОО партії «Батьківщина» Роман Ілик.

«Сьогодні усі партійці мобілізуються. Весь актив і міської, і обласної «Батьківщини» завтра буде у Києві, така ж ситуація й в інших областях. Ми будемо під стінами Печерського суду, за потреби під стінами Генпрокуратури висловлювати підтримку нашому лідеру Юлії Тимошенко», – зазначив Р.Ілик.

Він також прокоментував загалом ситуацію із судовим процесом Тимошенко.

«Те, що цей процес є судилищем вже зрозуміли навіть і в Європі. Сьогодні стоїть одна мета в Януковича – зламати Тимошенко, як головного свого конкурента, як людину, яка сьогодні створює загрозу для правлячої олігархічної команди. Всі здоровомислячі люди в Україні розуміють, що причина цього судилища над Тимошенко лежить саме у цій площині. Влада Януковича крок за кроком хоче перетворити Україну в феодальну державу, а всіх простих українців в кріпаків. Єдина перешкода в цьому процесі – це Юлія Тимошенко, лідер опозиції і за це її судять. Не секрет, що з кожним днем підтримка Януковича худне від такого бездарного правління і все більше українців пов’язують надії на звільнення від такого правління саме з нашою політичною силою і персонально з Юлією Тимошенко. Янукович це розуміє. А відтак цим судилищем керує персонально він», – наголосив Р.Ілик.

Водночас голова обласного осередку «Батьківщини» закликав усіх небайдужих доєднатися до завтрашнього мітингу на підтримку Тимошенко й прибути до Києва, до Печерського суду, на 10 год. ранку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *