ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Краснянській у Львові спалахнуть ліхтарі

Львівський портал

|

Постійна депутатська комісія інженерного господарства транспорту та зв’язку Львівської міської ради розглядала погодження виділення коштів на реконструкцію зовнішнього освітлення на вул. Краснянській.

«Управління інженерного господарства звернулося до нашої комісії із проханням погодити виділення коштів у сумі 87,1 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації, проведення робочого проекту та виконання монтажно-будівельних робіт із реконструкції освітлення на вул. Карснянській. 

Мешканці попередньо зверталися із проханням вирішити питання освітлення і до управління інженерного господарства і до депутата мажоритарника, тож,  ми погодити виділення коштів на реконструкцію освітлення. Наша комісія враховувала побажання мешканців та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів щодо освітлення вулиць, під час планування бюджету розвитку, на початку бюджетного року. Також враховуватимемо побажання мешканців щодо освітлення вулиць і під час планування наступних бюджетів міста», — повідомив член постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку Олег Якимів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *