ОСТАННІ НОВИНИ

Дев’яте травня стало уроком для ЛОДА і правоохоронців, вважає Панькевич

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич вважає, що події 9 травня у Львові стали добрим уроком для Львівської обласної адміністрації та правоохоронців. Про це він сказав сьогодні журналістам після віче-реквієму біля пам`ятника Шевченку.«Сподіваюся, що це був добрий урок для ЛОДА і для правоохоронних органів. Зрештою, це був певний урок і для тих, хто давав вказівки від рівня Києва. Вони зрозуміли, що сьогодні не можна робити такі провокації у Львові , тому це викличе протилежну реакцію. А саме так і сталося» – наголосив він.

При цьому голова облради наголосив, що в організації скорботних заходів облрада мала добру співпрацю як з ЛОДА, так і з громадськими організаціями і так мав би діяти голова ЛОДА напередодні подій 9 травня.

«Треба відзначити, що ми мали добру співпрацю з обласною адміністрацією, міською владою та громадськими організаціями під час відзначення цих подій. Я вважаю, що голова ЛОДА мав 9 травня діяти так само – попередньо з громадськими організаціями та правоохоронцями, оскільки саме обласна адміністрація відповідає за дотримання законодавства на даній території» – наголосив він.
У вічі взяли участь до трьох тисяч осіб, які потім пройшли ходою до Замарстинівської тюрми, де відбулася екуменічна панахида за жертвами масових розстрілів, вчинених НКВС у червні 1941 року серед в`язнів львівських тюрем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *