ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Зелену закриють з понеділка

Львівський портал

|

Як повідомив представник підрядної організації «Онур» Борис Вільгуцький, вул.Зелену на ділянці від межі міста до вул.Сихівської на ремонт закриють з понеділка, 27 червня.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Зараз там знімають старий шар асфальту, рух транспорту тут не закрити, а тільки обмежений», – зазначив Борис Вільгуцький.

Як поінформував в.о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, уже не курсує тролейбус №11. «Весь інший транспорт курсує по вул. Зеленій», – наголосив Ігор Собенко.

Нагадаємо, вул.Зелену на цій ділянці планували закрити на ремонт з п’ятниці, 24 червня. «Та у зв’язку з тим, що у суботу та у неділю на Сихові відбудуться святкування з нагоди 10-річчя візиту Івана Павлі ІІ і частина пр.Червоної Калини біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці буде закрита для руху транспорту, було прийнято рішення закрити на ремонт вул. Зелену вже з понеділка. По цій дорозі до тублікарні курсує 2 міські маршрути №77 та №78. Ми спільно з перевізниками розглядаємо варіанти схем об’їзду для цих маршрутів», – пояснив Ігор Собенко.

Планується, що роботи на цій ділянці триватимуть близько місяця. Далі вул. Зелену ремонтуватимуть на ділянці від вул. Сихівської до вул.Луганської.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *