ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни зробили висновки після 9 травня і дали відсіч усім провокаторам – Писарчук

Львівський портал

|

Львів’яни зробили висновки після подій, які відбулися у Львові 9 травня, і дали відсіч усім провокаторам. Про це заявив народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, коментуючи відзначення сьогодні, 22 червня, річниці початку Великої Вітчизняної війни. Про це повідомили у прес-службі народного депутата України П. Писарчука.

Нардеп взяв участь у поминальних заходах, що проходили у Львові з нагоди річниці початку Великої Вітчизняної війни. Зокрема, П.Писарчук взяв участь в екуменічній панахиді за жертвами нацистського та комуністичного режимів на території Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького» та в церемонії перепоховання солдатів радянської армії на солдатському цвинтарі у смт. Брюховичі.

«22 червня – надзвичайно трагічна дата в історії не тільки українського народу, але й людства. Цей день став початком великої бойні на території держави, в якій ми зараз живемо. Робити якісь політичні заходи в цей день – аморально, не по-християнськи і просто не по-людськи. Тому що в такий день треба молитися, просити прощення за себе і за тих, хто загинув, і просити миру для своїх дітей і внуків. Сьогодні саме в такому ракурсі і відбуваються заходи у нашому древньому місті Львові. Це дуже приємно, бо було багато провокаторів, які очікували, можливо, якогось іншого сценарію, іншого розвитку подій. Слава Богу, львів’яни зробили висновки після 9 травня і дали відсіч усім провокаторам», – наголошує Петро Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *