ОСТАННІ НОВИНИ

Городку та Мурованому за борги відімкнуть водопостачання

Львівський портал

|

У ЛМКП «Львівводоканал» заявляють, що водоканали міста Городка та села Муроване, які отримують воду з львівського водогону, не розраховуються за спожиті послуги. Відтак населеним пунктам вже від завтра планують припинити водопостачання, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, борг КП «Городоцьке ВКГ» сягнув 2,5 млн.грн, ЖКП «Муроване» заборгувало 77 тис. грн. Невчасно також розраховуються водоканали м. Миколаєва та Винники.

«Ми неодноразово попереджали згадані водоканали про необхідність вчасної оплати. Однак кошти не надходять. Зокрема Городок уклав угоду на розтермінування боргу, у якій зобов’язувався оплачувати за поточне водоспоживання на рівні 100% та щомісяця гасити борг у сумі 50 тис.грн. Однак ми отримали лише 17 % від нарахування за травень і жодної копійки боргу. Натомість «Львівводоканал» опинився перед реальною загрозою відімкнення насосних станцій від електроенергії, оскільки ми не виконуємо умов гарантійної угоди з «Львівобленерго». Відтак ми змушені відмикати боржників» – розповів головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *