ОСТАННІ НОВИНИ

Царьков звинувачує журналістів у провокаціях

Львівський портал

|

Журналісти, замість того, щоб закликати людей до протестів з приводу пенсійної реформи, а також тарифів на комунальні послуги, шукають, куди б відволікти увагу українців. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловив народний депутат України від КПУ Євген Царьков, коментуючи можливість провокацій сьогодні у Львові.

“Останнім часом провокації в нашій країні розпочинають журналісти. Замість того, щоб закликати людей протестувати стосовно пенсійної реформи або щодо тарифів на комунальні послуги, вони шукають, куди б відволікти увагу українців. Наша політична сила ніколи не займалася провокаціями і ми ніколи їх не планували і не плануємо. Ми покладемо квіти, ветерани вшанують пам`ять своїх вождів. Кожен з комуністів проведе заходи в своїй області”, – зазначив Є.Царьков.

Він також зазначив, що якби влада не захотіла допустити провокації у Львові 9 травня, то їх і не було б.

“Усі претензії щодо 9 травня – до влади, а правоохоронці, я впевнений, сьогодні забезпечать порядок”, – зазначив Є.Царьков.

Нагадаємо, сьогодні вся Україна відзначає 70-ту річницю початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та вшановує пам`ять загиблих від нацистського та комуністичного режимів. У Львові цей день відзначили молитвою за жертвами війни, мирних жителів та військовополонених, яких вбили під час окупації Львова. Усі офіційні заходи у місті пройшли спокійно, ніяких провокацій не було зафіксовано.

УНН

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *