ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть конференцію «Біоетичні аспекти паліативної допомоги»

Львівський портал

|

Науково-практична конференція «Біоетичні аспекти паліативної допомоги» відбудеться 29 червня о 15 год. в приміщенні Музею історії галицької медицини ім. Мар`яна Панчишина (вул. Кармелюка, 3). Під час обговорення буде порушено питання паліативної медицини, евтаназії тощо. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів голова Українського лікарського товариства у Львові Андрій Базидевич, їхнє товариство за підтримки Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, Українського Католицького Університету та ГУОЗ ЛОДА проводить цикл науково-практичних конференцій з найактуальніших питань біоетики. Протягом 2010-2011 років було проведено чотири таких конференції – про біоетичні аспекти медичного застосування ембріональних стовбурових клітин; трансплантацію органів та тканин; вживання гормональних оральних контрацептивів у запобіганні небажаній вагітності та застосування допоміжних репродуктивних технологій. Матеріали попередніх конференцій надруковані у часописі «Народне здоров`я», із найцікавішими доповідями можна познайомитися на сайті УЛТ www.ult.lviv.uа

До участі у цій конференції запрошують викладачів університетів, священнослужителів, лікарів різних спеціальностей, організаторів охорони здоров`я, голів та членів біотичних комісій лікарень та науково-дослідних інститутів медичного профілю, слухачів сертифікатної програми з біоетики УКУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *