ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочато проект «Мандруймо Львівщиною разом»

Львівський портал

|

Управління розвитку туризму та курортів облдержадміністрації за ініціативи Громадської організації «Галицькі оселі» розпочало проект «Мандруймо Львівщиною разом».

 Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, проект передбачає створення умов для якісного розвитку внутрішнього туризму, промоції колоритності, унікальності, харизматичності туристичних осередків регіону, забезпечення нових ринків попиту для середовища народних майстрів, розкриття самобутності та гостинності мешканців Львівщини і включає низку виїздів до найбільш атракційних туристичних об’єктів та місць області, покази майстер-класів з народного промислу (лозоплетіння, гончарства, ткацтва, вишивання, виробництва іграшок тощо).

Поект розпочався з відвідання унікального села Гавареччина, славного своїми керамічними виробами. Це єдине збережене село, де за такою технологією виготовляють чорнодимну кераміку. Народний майстер Іван (перейняв цей фах від діда) показав майстер-клас з виготовлення виробу та розповів секрети технології, які забезпечують належне проходження всього процесу виготовлення виробу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *