ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води до 1003 будинків

Львівський портал

|

Сьогодні на ранок, 22 червня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води після гідравлічних випробувань до 1003 будинків. Гарячої води не отримує 71 будинок-боржник та 22 будинки через ремонтні роботи на теплових мережах. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго», протягом вчорашнього дня вдалося ліквідувати ряд поривів та відновити подачу гарячої води до 79 будинків. Зараз без гарячої води через технічні причини залишається 22 будинки. Сьогодні заплановано відновити подачу гарячої води до 4 будинків на вул. Сихівська,7,9, вул. Кавалерідзе,2,4 у Сихівському районі та до 14 будинків у Франківському районі на вул. Володимира Великого,35-49а, та вул.Тролейбусна,2-8.

«Я вдячний ремонтним бригадам нашого підприємства за те, що для ліквідації поривів і якнайшвидшого відновлення гарячої води вони працюють понаднормово, докладаючи усіх зусиль, щоб якісно і надійно ліквідувати усі дефекти, виявлені на мережах», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Також адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність підприємства перед ДК «Газ України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *