ОСТАННІ НОВИНИ

Сех не хоче, аби громадський порядок сьогодні забезпечував Курочка

Львівський портал

|

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех звернулася до начальника Головного управління МВС України у Львівській області Богдана Щура з проханням усунути заступника начальника ГУ МВСУ у Львівській області Михайла Курочку від забезпечення громадського порядку 22 червня 2011року у Львові. Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

У депутатському зверненні Ірини Сех йдеться:                                                            

«Депутати фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді висловлюють занепокоєння з приводу запланованих на 22 червня у Львові заходів комітету «Євреї проти антисемітизму», громадської організації «Євреї проти Гурвіца», ВГО «За Україну, Білорусь і Росію», Партії Сталіна та інших.

Не викликає сумніву, що заплановані заходи є спробою реваншу антиукраїнських, антидержавних сил за поразку 9 травня у Львові.

На жаль, недавні дії міліції під керівництвом заступника начальника ГУ МВСУ у Львівській області М. Курочки були скоординовані з діями провокаторів та свідчать про його неспроможність забезпечити громадський порядок під час проведення масових заходів. Дії М. Курочки не тільки кидають тінь на правоохоронні структури, але й псують імідж Львова.

З огляду на ймовірність громадянського протистояння під час проведення заходів 22 червня у Львові та зважаючи на сумніви щодо належного реагування на провокації правоохоронних структур під керівництвом М. Курочки, прошу Вас розглянути можливість усунення заступника начальника ГУ МВСУ у Львівській області М. Курочки від забезпечення громадського порядку цього дня у Львові».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *