ОСТАННІ НОВИНИ

«Євреї проти антисемітизму» їдуть до Львова в бронежилетах

Львівський портал

|

Євреї налаштовані більш, ніж рішуче провести завтра, 22 червня, біля Пагорба Слави у Львові антифашистський мітинг. Про це «Главкому» заявив відповідальний секретар комітету «Євреї проти антисемітизму» Олександр Єрьоменко.

Так, за словами активіста, навіть якщо суд винесе рішення про заборону завтра проводити будь-які акції, це рішення не зможе вплинути на проведення акції.

«У наявності правова колізія. З одного боку, рішення суду підлягає негайному виконанню. З іншого – воно має вступити в законну силу після закінчення строку на апеляційне оскарження, тобто, за 10 днів. Тому це судове рішення ніяк не зможе вплинути на наше рішення про проведення акції. Ми, звісно, подамо апеляційну скаргу, яка призупинить виконання цього рішення», – розповів Єрьоменко.

При цьому організатор завтрашнього мітингу знає, що учасники заходу навряд чи зможуть почувати себе комфортно у Львові під час акції, спрямованої проти «бандерівців та інших фашистських покидьків».

«Існує небезпека, що представники Гітлерюгенду і послідовники колаборантів не дрімають. Ми сподіваємося, що органи внутрішніх справ забезпечать нам необхідну безпеку, але розраховуємо і на ті пасивні засоби безпеки індивідуального користування, які будуть перебувати на поверхні учасників акції», – сказав він.

«Враховуючи, що обстановка може бути наближеною до бойових дій, учасники акції матимуть з собою каски і бронежилети. Нічого іншого ми не можемо собі дозволити з точки зору закону. Але люди налаштовані рішуче, самовіддано. Вони усвідомлюють, що можуть постраждати, стати жертвами протиправних дій з боку зловмисників. Але для того, щоб змінити щось в суспільстві, вони згодні жертвувати собою», – сказав Єрьоменко.

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *