ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІвці показували водіям-порушникам дуже страшне кіно

Львівський портал

|

Інспектори дорожньо-патрульної служби відділу Державтоінспекції міста Львова провели профілактичну акцію, спрямовану на зменшення кількості порушень правил дорожнього руху, які скоюють водії транспортних засобів.

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, на вулиці Липинського інспектори ДПС ДАІ міста Львова зупиняли за порушення водіїв легкових автомобілів. Кожного порушника запрошували до патрульного автомобіля, де їм надавали інформацію про кількість дорожньо-транспортних пригод, які сталися через порушення правил їзди, а також про кількість загиблих і травмованих.

Крім того, водії на власні очі могли пересвідчитися, наскільки жахливими є наслідки навіть незначних порушень правил дорожнього руху, таких як – не пристебнутий пасок безпеки та розмова по мобільному телефону під час керування автомобілем. У відеоролику фрагмент за фрагментом з’являлися кадри дорожньо-транспортних пригод, у яких гинули чи травмувалися люди. 

Під час профілактичної акції було зупинено понад 10 водіїв автомобілів. Здебільшого їх зупиняли за не пристебнуті паски безпеки та за розмову по мобільному телефону. Один із водіїв, Михайло, після перегляду відеоролику зауважив, що такі профілактичні акції є вкрай необхідними для того, аби змінити на краще поведінку водіїв за кермом транспортних засобів. «Відеоролик, який я переглянув, мене просто вразив. Так, можливо я не завжди згадую про пасок безпеки, коли розпочинаю їхати, але після того, що побачив сьогодні і про що дізнався, обов’язково буду це робити!», – сказав водій Михайло.

Роль таких профілактичних заходів відзначають і самі інспектори ДПС ДАІ Львова. Зокрема, інспектор відділу ДАІ міста Львова Богдан Шкіра зазначає, що водії порушують правила дорожнього руху, бо навіть не задумуються над тим, якими жахливими бувають наслідки таких порушень. Проте, після отриманої інформації та переглянутих відеороликів, водії ще довго залишаються під враженнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *