ОСТАННІ НОВИНИ

Проспект Червоної Калини частково перекриють для руху на вихідні

Львівський портал

|

На час проведення у Львові заходів, присвячених 10-ї річниці приїзду Івана Павла ІІ до Львова, на Сихові буде частково перекрито рух по просп. Червоної Калини.

Перекриття руху автотранспорту відбудеться у суботу, 25 червня, з 18:00 год. до 23:00 год. та в неділю, 26 червня, з 8:00 год. до 15:00 год. на пр. Червоної Калини (від вул. Г. Хоткевича до вул. Б. Антоненка-Давидовича). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У рамках відзначення 10-ї річниці приїзду Папи Римського Івана Павла ІІ до Львова в місті будуть проходити пам’ятні урочистості з нагоди цієї річниці. Зокрема основною територією, де будуть відбуватися заходи, буде площа перед церквою Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові. В рамках святкування передбачається велика кількість як львів’ян, так і гостей міста, які приїдуть на святкові Літургії, які відбуватимуться в суботу ввечері та в неділю вранці. В зв’язку з тим місто, спільно з відповідними службами, прийняло рішення, щоб дотриматися безпеки і щоб учасники святкової Літургії мали можливість якісно взяти участь у заходах, перекрити дорожній рух у відведені години в суботу та в неділю. А також збільшити кількість маршруток, щоб львів’яни могли без проблем заїхати до церкви і без проблем виїхати звідти», – повідомив начальник управління внутрішньої політики департаменту «Адміністрація міського голови» Володимир Шнайдер.

Також, як повідомили в управління внутрішньої політики, в п’ятницю відбудеться молитовний хід з перенесенням мощей Блаженного Григорія Лакоти за маршрутом церква Різдва Пресвятої Богородиці (пр. Червоної Калини, 70) – вул. Чукаріна – вул. Гната Хоткевича – Львівська Духовна Семінарія Святого Духа (вул. Хуторівка, 35), на час якого також буде обмежено рух автомобілів цими вулицями.

А в суботу буде продовжено час руху маршрутних таксі на Сихові до 0:00 год. 26 червня для забезпечення нормального добирання львів’ян та гостей міста після літургії додому.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *