ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу на Городоцькій хочуть розширити до чотирьох смуг

Львівський портал

|

У процесі реконструкції вулицю Городоцьку на ділянці від вул. Кульпарківської до вул.Кузневича розширять з двох до чотирьох смуг. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Для цього, як зазначив в. о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта, доведеться зрізати дерева по правій стороні вул. Городоцької. «Сьогодні підрядник уже приступив до цих робіт. Це близько 400 зелених насаджень. Усі дозволи та акти на зрізування дерев у нас є. Потім тут висадимо нові дерева», – сказав він.

За словами представника підрядної організації «Онур» Олександра Добоні, зараз роботи зі зняття зелених насаджень тривають без перекриття дорожнього руху.

«Але вже з середи, з 22 до 29 червня ділянка вул. Городоцької від Кульпарківської до повороту на Левандівку буде закрита для руху транспорту. За цей час ми зріжемо усі дерева і знову на якийсь час відкриємо дорогу для руху транспорту. Проїзд буде відкритий, поки ми будемо виконувати земляні роботи на тій ділянці, яка йде під розширення дорожнього полотна. Потім, приступивши до перемощення бруківки, вул. Городоцьку доведеться знову закрити для руху транспорту. Адже роботи з перемощення бруківки не дозволяють закривати дорогу по смугах», – наголосив представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

На цій ділянці дороги буде перемощено бруківку, відновлено контактну мережу, вуличне освітлення. Також передбачено прокладання водопроводу та винесення газопроводу з-під дорожнього полотна.

«Поки важко сказати, точно скільки часу триватимуть роботи, адже тут є досить багато комунікацій. І перемощення бруківки займає більше часу, ніж асфальтування. Орієнтуємось десь на два місяці», – додав О. Добоні.

За словами представника підрядної організації «Онур» Бориса Вільгуцького, транспорт оминатиме закриту ділянку дороги так: до центру міста по вул.Виговського – Любінській – Кульпарківській, від центру міста по вул. Кульпарківській – Любінській – Виговського. «Також по вул. Окружній можна буде їхати до Левандівки, а з Левандівки по вул. Кондукторській. А вулиця Народна на час ремонтних робіт буде закрита», – зазначив Б. Вільгуцький.

Далі роботи триватимуть на ділянці від вул. Сяйво до вул. Виговського, тут  планується незначне розширення дорожнього полотна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *