ОСТАННІ НОВИНИ

Українські вершники перемогли у міжнародному турнірі з виїздки

Львівський портал

|

17-19 червня в кінноспортивному клубі Paradeallure (Жашків, Черкаська область) пройшли міжнародні змагання з виїздки Kyiv Dressage Tour. Це традиційний турнір, який проводиться вже шостий рік поспіль з ініціативи Благодійного фонду імені Олександра Ковшова, засновника української вищої школи верхової їзди

У нинішньому турнірі Kyiv Dressage Tour взяли участь майстри виїждження з трьох країн – України, Росії та Білорусі. Під пильним поглядом суддів Міжнародної федерації кінного спорту (FEI) спортсмени виступали у змаганнях, до програми яких було включено їзди для молодих коней, їзди для юнаків, Великі та Малі їзди.

Цього року формат турніру був розширений за рахунок тестів для юнаків та юніорів. Це дає можливість молодим і талановитим спортсменам набрати змагальний досвід, проявити себе і почати успішну кар´єру. А для майстрів Kyiv Dressage Tour представляє особливу важливість тому, що виступ в цьому турнірі дозволяє виконати кваліфікаційні вимоги для участі в чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських іграх.

Важливість досвіду таких змагань для молодих спортсменів підкреслила почесний гість турніру – легендарна голландська вершниця Анки Ван Грюнсвен, яка зараз тренує кількох спортсменів компанії ВІАН-Груп. Найкраща з її учениць – Інна Логутенкова, яка виступала на конях ВІАН Сандро і Дон Грегоріус, успішно проявила себе на турнірі в Жашкові, вигравши в Малому призі та в Середньому призі. Після Kyiv Dressage Tour Інна їде до Голландії, щоб під безпосереднім керівництвом Анки Ван Грюнсвен готуватися до нових міжнародних стартів і продовжувати йти до наміченої мети – Олімпіаді 2012 року в Лондоні.

Успішно виступили на Kyiv Dressage Tour й інші українські вершники. Світлана Кисельова на Парижі перемогла у змаганнях за Великий приз і спеціальний Великий приз. Третьою в цих видах програми стала Поліна Рейвес на Шарлотті. У КЮР Великого призу (виступах під музику) Поліна Рейвес посіла друге місце, пропустивши вперед тільки досвідчену росіянку Олену Жайворонську на Вайлд Роуз. А третім тут став Олександр Ковшов-молодший на Мехолі, онук великого вершника, чиє ім´я носить Благодійний фонд – організатор турніру.

Генеральними партнерами турніру виступили Консорціум «Індустріальна група», ВАТ «Златобанк», генеральними спонсорами – компанії «Корлеа Інвест АГ» і «Смарт-Холдинг», спонсорами – компанія «Скандинавія», страхова компанія «Провіта», Інститут проблем екології та енергозбереження та компанія ВІАН-Груп.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *