ОСТАННІ НОВИНИ

Школу №35 ніхто не закриватиме – Садовий

Львівський портал

|

Сьогодні у Львівській міській раді під головуванням міського голови Львова Андрія Садового відбулась зустріч щодо ситуації довкола школи № 35. На нараду міський голова запросив начальника управління освіти Володимира Огуру, керівника відділу освіти Галицького району Галину Слічну, директора школи №35 Ларису Корнійчук, голову батьківського комітету Роксоляну Коліхову, голову ради школи та члена батьківського комітету школи. У нараді також взяли участь голова Галицької районної адміністрації, начальник управління охорони здоров’я та керуючий справами виконкому. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Після розгляду ситуації, що склалась, міський голова прийняв рішення, що капітального ремонту в школі №35 не буде проводитись. Відтак, жодного відселення учнів з приміщення школи не буде. Натомість у школі проведуть поточні ремонти без відселення. На ремонтні роботи цього року планують витратити 295 тис грн.

«Поки я працюю міським головою, жодну школу ми закривати не будемо і переводити дітей на навчання в інші школи також не будемо. Якщо треба провести ремонт, потрібно вкластись в літні місяці, щоб 1 вересня діти пішли в школу. Львів має бути містом комфортним для проживання», – зазначив Андрій Садовий.

З думкою про те, що ремонти у школі слід проводити в літній період погодилася й голова ради школи № 35 Ніна Вербова.

«Ми надзвичайно задоволені вирішенням цього питання. Ми і сподівались на таке гарне вирішення, адже Львів має мати європейське обличчя. Львів має відкривати свої двері для всіх. Наша школа приймає дітей всіх національностей: в нас вчаться росіяни, українці, корейці, китайці і від недавнього часу чехи. Ми приймаємо важких дітей. Міський голова надзвичайно просто все вирішив. Я впевнена в тому, що у дворі школи 1 вересня продзвонить дзвінок. Ми будемо все робити для того, щоб опалення у школі було зроблено до 1 вересня», – наголосила директор школи № 35 Лариса Корнійчук. 

Довідка

Школа заснована 1944 року. Зараз діє 9 класів, де навчається 154 учні. Від 2002 року за кошти міста проведено різні ремонтні роботи на суму понад 800 тис грн. зокрема, проведено ремонт даху і системи опалення, водопроводу і каналізації, перекриття над спортзалом, ремонт спортзалу, ремонт приміщень, проведено реконструкцію котла, придбано 2 ноутбуки та мультимедійний проектор, поповнено бібліотечний фонд.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *