ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії чекають на пропозиції щодо проведення спільних подій у 2012 році

Львівський портал

|

Управління соціального захисту Львівської міської ради формує проект календарного плану заходів управління на 2012 рік і приймає до розгляду пропозиції від неурядових організацій, які працюють в соціальній сфері міста Львова та бажають долучитись до проведення дійств наступного року. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Пропозиції до календарного плану можна подавати до 25 червня. Відомості про захід та загальний кошторис слід надсилати на електронну скриньку [email protected].

Детальнішу інформацію можна отримати у відділі соціальних програм управління соціального захисту за тел: 235 69 79.

«Важливо наголосити, що цьогоріч Львівська міська рада, рішенням виконавчого  комітету від 01.04.2011 року № 372, затвердила новий Порядок використання міських  коштів для неурядових організацій на проведення заходів у сфері соціального захисту. Так, згідно з цим документом пріоритет, для проведення щорічних міських соціальних заходів із залученням громадських організацій за рахунок бюджетних коштів, надаватиметься на такі цілі: реабілітацію та соціальний захист осіб з особливими потребами; соціальні послуги щодо подолання бідності; соціальну підтримку багатодітних родин та неповних сімей; сприяння розвитку громадської ініціативи та самоорганізації мешканців міста у сфері соціального захисту», – повідомила  заступник начальника управління соціального захисту Наталія Кузяк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *