ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП загинув водій легковика

Львівський портал

|

19 червня у Дрогобицький райвідділ міліції по телефону 102 від лікаря Бориславської міської лікарні надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Турка-Пісочне в урочищі Бухів Дрогобицького району сталася ДТП, у якій загинула людина.

Як встановили співробітники ДАІ, 19 червня близько 9.00 год. водій автомобіля «Мерседес-Бенц», 50-річний житель міста Стрия, рухаючись автодорогою зі смт Східниця (перевал) у напрямку до міста Борислава, на підйомі на відстані 400 метрів від автобусної зупинки у селі Опака, застосував гальмування, оскільки побачив на своїй смузі руху автомобіль «Форд Фьюжн».

Своєю чергою, водій автомобіля «Форд Фьюжн», 24-річний житель міста Стрия, не зменшуючи швидкості скоїв зіткнення із вже стоячим автомобілем «Мерседес Бенц». Після зіткнення, автомобіль «Форд Фьюжн» з`їхав з проїжджої частини дороги у кювет.

Унаслідок цієї ДТП водій та пасажир автомобіля «Мерседес-Бенц», 46-річна жителька міста Стрия, тілесних ушкоджень не отримали. А водія автомобіля «Форд Фьюжн» було доставлено до Бориславської міської лікарні, де йому діагностували перелом грудного відділу хребта, множинні переломи ребер, розрив лівої легені, перелом шийних хребців.

Не приходячи до свідомості чоловік у лікарні помер. За даним фактом ДТП триває слідство, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *