ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» вирушили на збір до Австрії

Львівський портал

|

Учора «Карпати» вирушили на тренувальний збір до Австрії, повідомляє інформаційний центр клубу. Як і рік тому, місцем дислокації «Карпат» упродовж двотижневого збору перед стартом нового сезону будуть австрійські Альпи, а точніше комуна (один з типів адміністративно-територіального поділу) Валькзее, розташована у федеральній землі Тіроль. Мешкатимуть карпатівці у чотиризірковому готелі Panorama з виглядом на альпійські шпилі та гірське озеро.

Окрім тренувань на підопічних Олега Кононова чекає і низка контрольних спарингів. За попередньою домовленістю команда повинна провести шість товариських поєдинків, два з них у рамках міні-турніру за участю чотирьох клубів. Тож карпатівці матимуть в Австрії належну ігрову практику.

В Альпи тренерський штаб «Карпат» взяв 24-х футболістів:

Воротарі – Андрій Тлумак, Мартін Богатінов, Роман Данкович;

Захисники – Артем Федецький, Ігор Ощипко, Іван Мілошевіч, Тарас Петрівський, Степан Гірський, Ґреґор Балажіц, Борха Гомез;

Півзахисники – Самсон Ґодвін, Ігор Худоб’як, Андрій Ткачук, Сандро Ґурулі, Ігор Тістик,

Володимир Бідловський, Ігор Озарків, Павло Гордійчук;

Нападники –Денис Кожанов, Сергій Зеньов, Михайло Кополовець, Олексій Омельченко, Володимир Гудима, Перес Мартінес Лукас.

По завершенні виступів молодіжної збірної України на Євро-2011 у Данії до команди приєднається Олег Голодюк.

Збір у Валькзее триватиме до 2-го липня. Саме цього дня «Карпати» повернуться додому і вже у Львові проведуть безпосередню підготовку до першого матчу сезону 2011/2012, в якому на них 9-го липня (базовий день 1-го туру) чекатиме в Маріуполі протистояння з тамтешнім «Іллічівцем».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *